Bliv vaccineret her

Som Danmarks største vaccinationsselskab arrangerer vi hvert år mere end 1.000 åbent hus arrangementer fordelt over hele landet. Ved åbent hus menes at det er åbent for alle samt at der ikke er hverken behov eller mulighed for at tilmelde sig på forhånd.

Vi har gennem de forgangne år på sådanne åbent hus arragementer vaccineret mere end 3 mio. borgere, langt de fleste på vegne af de danske sundhedsmyndigheder.

Når man bliver vaccineret i Danmark, herunder også hos Danske Lægers Vaccinations Service, bliver vaccinationen indberettet til det Danske Vaccinations Register hvilket gør det muligt for din egen læge at se hos hvem og hvornår du er blevet vaccineret.

Er det gratis?

Sundhedsstyrelsen anbefaler ældre og personer med visse kroniske sygdomme at blive influenzavaccineret. Derfor tilbydes disse grupper gratis influenzavaccination. Læs mere her.

Er man ikke omfattet af gruppen af personer som kan få vaccinen gratis, er det muligt at betale på dagen. Det koster kr. 200 og der kan betales med kontanter eller med MobilePay.

Find det nærmeste arrangement nedenfor

kort