Virksomheder

Sådan foregår et arrangement

Når jeres virksomhed bestiller influenzavaccination, sørger vi for informationsmateriale til virksomhedens ansatte. Herved kan jeres ansatte overveje tilbuddet om vaccination på et sagligt grundlag. Dette gør vi bl.a. med informationsplakater, informationsmateriale og artikler til virksomhederne.

På vores hjemmeside kan man få svar på langt de fleste spørgsmål om influenzavaccination.

Efter vi har aftalt tid og sted for vaccinationerne, kan du hente informationsmaterialet her på hjemmesiden.

Vaccinatøren møder op på det aftalte tidspunkt, for at gøre klar og stille op. Kort tid efter er vaccinatøren klar til at vaccinere. Der kan vaccineres op til 70 personer i timen (det lyder af mange, men flere års erfaring har vist os, at det fungerer uden problemer). Medarbejderne bliver stillet en række korte spørgsmål, før de kan vaccineres. Sidste vaccination skal senest være foretaget på sluttidspunktet, derefter venter vaccinatøren 10 min. på stedet.

Listen over de vaccinerede følger sygeplejersken, da listen også fungerer som lovpligtig lægejournal. Kopi af navnene kan fås ved henvendelse til os, eller en kopi kan tages på vaccinationsdagen.

Hvis en medarbejder er forhindret på vaccinationstidspunktet, er personen velkommen på en af vores klinikker, eller ved et af vores åbent hus arrangementer. Personen bedes medbringe en rekvisition, som kan hentes her. Det er ikke nødvendigt at bestille tid, men ventetid kan forekomme.